Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates athlete Mariyappan Thangavelu for winning Bronze in Men's High Jump
04 SEP 2024 10:31AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated athlete Mariyappan Thangavelu for winning the Bronze medal in the Men's High Jump T63 event at the ongoing Paris Paralympics.
Shri Modi praised his skills and consistency in maintaining a streak of winning at three consecutive editions of the Paralympics.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Mariyappan Thangavelu on winning the Bronze medal in the Men's High Jump T63 event. It is commendable that he has won medals in three consecutive editions of the Paralympics. His skills, consistency and determination are exceptional. #Cheer4Bharat"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এথলেত মরিয়াপন থাঙ্গভেলুবু নুপাগী হায় জম্পতা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
04 SEP 2024 10:31AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি এথলেত মরিয়াপন থাঙ্গভেলুবু পেরিস পেলালিম্পিক্সতা নুপাগী হায় জম্পতি৬৩ ইভেন্ততাতা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা মহাক্কী স্কিল অমসুং লেপ্পা লৈতনা থংন-থংননা পেরালিম্পিক্সতা অহুম্লক মায় পাকপা ঙম্লকপগীদমক শীংথাখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"মরিয়াপন থাঙ্গভেলুনা নুপাগী হায় জম্পতা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মহাক্না থংন-থংননা পেরালিম্পিক্সতা অহুম্লক মায় পাকপা ঙম্লকপা অসি শীংথানিংঙাই অমনি। মহাক্কী হৈশিংবা, লেপ্পা লৈতবা অমসুং অচেৎ ফিরেপ অসি য়াম্না অখন্নবা অমনি। #Cheer4Bharat”