Prime Minister's Office
Prime Minister's visit to Poland and Ukraine
19 AUG 2024 8:38PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will visit Poland on 21-22 August 2024. This will be the first visit by an Indian Prime Minister to Poland in the past 45 years.
​Prime Minister will be accorded a ceremonial welcome in Warsaw. He will call on President H.E. Mr. Andrzej Sebastian Duda and will hold bilateral talks with Prime Minister H.E. Mr. Donald Tusk. Prime Minister will also interact with the Indian community in Poland.
​Thereafter, Prime Minister will travel to Ukraine. This will be the first visit by an Indian Prime Minister to Ukraine after establishment of diplomatic relations between the two countries in 1992.
​Prime Minister’s engagements in Kyiv will touch a range of aspects of bilateral ties including political, trade, economic, investments, education, cultural, people-to-people exchanges, humanitarian assistance and others. Prime Minister will also interact with Indian community, including students during the visit. PM’s landmark visit to Ukraine will help further consolidation and expansion of bilateral ties.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী পোলেন্দ অমসুং য়ুক্রেনদা চৎকনি
19 AUG 2024 8:38PM by PIB Imphal
ওগস্ত 21-22, 2024 দা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী পোলেন্দ অমসুং য়ুক্রেনদা চৎকনি। হৌখিবা চহি 45 দা ভারতকী প্রধান মন্ত্রী অমনা পোলেন্দা চৎপা অসি হন্দক্কী অসিনা অহানবা ওইরগনি।
প্রধান মন্ত্রী ৱারসোদা তরাম্না ওক্কনি। মহাক্না রাস্ত্রপতি অন্দরজেজ সবাস্তিয়ান দুদা উনগনি অমসুং প্রধান মন্ত্রী দোনাল্দ তস্কগা লোয়ননা লৈবাক অনিগী ওইবা ৱাফমশিংদা ৱারি শান্নগনি। প্রধান মন্ত্রীনা পোলেন্দদা লৈবা ভারতমচাশিংগা উনগনি।
তুংদা, প্রধান মন্ত্রী য়ুক্রেনদা চৎকনি। 1992 দা লৈবাক অনিগী মরক্তা দিপ্লোমেতিক্কী মরী লৈনরবা মতুংদা ভারতকী প্রধান মন্ত্রী অমনা য়ুক্রেনদা চৎপা অসি হন্দক্কী অসিনা অহানবা ওইরগনি।
রাজনিতি, ললোন-ইতিক, শেন-থুম, শেন থাদবা, লাইরিক-লাইশু, নাত, মীগা মীগা চৎথোক-চৎশিন তৌনবা, অৱাবা মতমদা মতেং পীনবা অমসুং অতোপ্পা হিরমশিং য়াওনা তোঙান-তোঙানবা হিরমশিংদা প্রধান মন্ত্রীনা কিবগা ৱারি শান্নগনি। খোঙচৎ মনুংদা প্রধান মন্ত্রীনা মহৈরোয়শিং য়াওনা ভারতমচাশিংগশু উনগনি। প্রধান মন্ত্রীনা য়ুক্রেনদা চৎকদৌরিবা অসিনা লৈবাক অনিগী মরী চেৎশীনহনবা অমসুং পাকথোক-চাউথোকহনবদা মতেং পাংগনি।