Prime Minister's Office
Prime Minister Narendra Modi expresses pride over #HarGharTiranga campaign in Surat
12 AUG 2024 8:08PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today expressed pride over the passionate spirit of the people of Surat in their participation in #HarGharTiranga campaign.
Commenting on a video post by Harsh Sanghavi, Shri Modi said on X:
“Surat does everything with passion and #HarGharTiranga is no exception! Proud of the Surati spirit.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সুরতকী #HarGharTiranga কেম্পেন্দা অপেনবা ফোংদোকখ্রে
12 AUG 2024 8:08PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি সুরতকী মীয়াম্না থৱাই য়াওনা #HarGharTiranga কেম্পেন শরুক য়াবদা চাউথোকচবা ফোংদোকখ্রে।
হর্স সঙ্গভিনা থাগৎপা ভিদিও উদা শ্রী মোদীনা X তা হায়খিঃ
"সুরতনা থৱাই য়াওবগা লোইননা পুম্নমক পাঙথোকখ্রে অমসুং #HarGharTiranga হায়বসিসু মসিগী মনুংদা অমনি! সুরতিগী থৌনা অসিগীদমক চাউথোকপা পোকচৈ।"