Prime Minister's Office
Prime Minister Narendra Modi expresses pride over #HarGharTiranga campaign in Surat
12 AUG 2024 8:08PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today expressed pride over the passionate spirit of the people of Surat in their participation in #HarGharTiranga campaign.
Commenting on a video post by Harsh Sanghavi, Shri Modi said on X:
“Surat does everything with passion and #HarGharTiranga is no exception! Proud of the Surati spirit.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସୁରଟରେ ହରଘର ତିରଙ୍ଗା ଅଭିଯାନ ପାଇଁ ଗର୍ବ ଅନୁଭବ କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
12 AUG 2024 8:08PM by PIB Bhubaneswar
ସୁରଟରେ ‘ହରଘର ତିରଙ୍ଗା’ ଅଭିଯାନରେ ସାମିଲ ହେବାକୁ ଜନସାଧାରଣଙ୍କ ଉତ୍ସାହ ଦେଖି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଗର୍ବ ଅନୁଭବ କରିଛନ୍ତି ।
ହର୍ଷ ସାଙ୍ଗଭୀଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଏକ୍ସ ରେ ପୋଷ୍ଟ ହୋଇଥିବା ଏକ ଭିଡିଓରେ ପ୍ରତିକ୍ରିୟା ଦେଇ ସେ ଲେଖିଛନ୍ତି:
“ସୁରଟ ସବୁକିଛି ଉତ୍ସାହର ସହ କରେ ଏବଂ # HarGharTiranga ଏଥିରୁ ବାଦ୍ ପଡ଼ିନାହିଁ! ସୁରଟୀ ଉତ୍ସାହ ପାଇଁ ଗର୍ବିତ ।”