Prime Minister's Office
Paris Olympics: PM extends best wishes for Indian Contingent
26 JUL 2024 10:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today extended warm wishes to the Indian contingent in the Paris Olympics.
Calling every athlete India's pride, Shri Modi wished them success to perform their best at the 33rd edition of the international sporting event which takes place every four year.
The Prime Minister posted on X:
"As the Paris #Olympics commences, my best wishes to the Indian contingent. Every athlete is India’s pride. May they all shine and embody the true spirit of sportsmanship, inspiring us with their exceptional performances. #Paris2024"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পেরিস ওলিম্পিকঃ প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী কন্তিঞ্জেন্ততা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
26 JUL 2024 10:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি পেরিস ওলিম্পিক্তা শরুক য়ারিবা ভারতকী কন্তিঞ্জেন্ততা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
শান্নরোই খুদিংমকপু ভারতকী চাউথোকচনিংঙাইনি হায়রদুনা শ্রী মোদীনা চহি মরি মরি লৈরগা পাঙথোকপা ৩৩শুবা ইন্তর্নেস্নেল ইভেন্ত অসিদা মখোয়গী ঙমজবী থাক্তা ফুদোকপা ঙম্নবা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"পেরিস #Olympics হৌখিবগা লোইননা, ঐহাক্না ভারতকী কন্তিঞ্জেন্ততা য়াইফ পাউজেল পীজরি। শান্নরোই খুদিংমক ভারতকী চাউথোকচনিংঙাইনি। মখোয়না শান্নরোই অমা ওইবগী মগুন ঙাকপগা লোইননা মায় পাকপা পুরকপা ঙম্লসনু হায়না য়াইফ পাউজেল পীজরি। #Paris2024"