প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পেৰিছ অলিম্পিকঃ প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ভাৰতীয় দলক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে
26 JUL 2024 10:50PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি পেৰিছ অলিম্পিকত ভাৰতীয় দলক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰতিগৰাকী ক্ৰীড়াবিদক ভাৰতৰ গৌৰৱ বুলি অভিহিত কৰি শ্ৰী মোদীয়ে চাৰি বছৰৰ মূৰে মূৰে অনুষ্ঠিত হোৱা আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় ক্ৰীড়া প্ৰতিযোগিতাৰ ৩৩ সংখ্যক সংস্কৰণত তেওঁলোকৰ সৰ্বশ্ৰেষ্ঠ প্ৰদৰ্শন কৰিবলৈ সফলতা কামনা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে X ত পোষ্ট কৰিছেঃ
"পেৰিছ অলিম্পিক আৰম্ভ হোৱাৰ লগে লগে ভাৰতীয় দলক মোৰ শুভেচ্ছা জনাইছো। প্ৰতিগৰাকী খেলুৱৈ ভাৰতৰ গৌৰৱ। তেওঁলোকৰ ব্যতিক্ৰমী প্ৰদৰ্শনেৰে আমাক অনুপ্ৰাণিত কৰি, তেওঁলোক সকলোৱে উজ্জ্বল হওক আৰু ক্ৰীড়াৰ প্ৰকৃত মনোভাৱক প্ৰদৰ্শন কৰক।

Prime Minister's Office
Paris Olympics: PM extends best wishes for Indian Contingent
26 JUL 2024 10:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today extended warm wishes to the Indian contingent in the Paris Olympics.
Calling every athlete India's pride, Shri Modi wished them success to perform their best at the 33rd edition of the international sporting event which takes place every four year.
The Prime Minister posted on X:
"As the Paris #Olympics commences, my best wishes to the Indian contingent. Every athlete is India’s pride. May they all shine and embody the true spirit of sportsmanship, inspiring us with their exceptional performances. #Paris2024"