Prime Minister's Office
#10YearsOfMyGov: PM hails platform as vibrant forum for good governance
26 JUL 2024 6:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi hailed the MyGov platform as a vibrant forum for participative and good governance as it completed its 10 years today.
Shri Modi applauded all those who enriched this MyGov through theit valuable insights and inputs.
The Prime Minister posted on X:
"Today, we mark #10YearsOfMyGov. I compliment all those who have enriched this platform and shared their valuable insights as well as inputs. Over the last decade, MyGov has emerged as a vibrant forum for participative and good governance."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
#10YearsOfMyGov: অফবা লৈঙাক্কী মতিক চাবা ফোরমগী মফম ওইনা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎলি
26 JUL 2024 6:50PM by PIB Imphal
ঙসি MyGov চহি ১০ মপুংফারকপগা লোয়ননা শরুক য়ানবা অমসুং অফবা লৈঙাক্কীদমক অফবা মফম অমা ওইবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা MyGov প্লেতফোর্ম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
মখোয়গী মমল য়াম্লবা পাউতাকশিং অমসুং ৱাখল্লোনশিংগা লোয়ননা MyGov ফগৎহনবদা শরুক য়াখিবশিং শ্রী মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি ;
“ঙসি, ঐখোয়না #10YearsOfMyGov পাংথোক্লি। মখোয়গী মমল য়াম্লবা পাউতাকশিং অমসুং ৱাখল্লোনশিংগা লোয়ননা মফম অসি ফগৎহনবদা শরুক য়াখিবশিং ঐনা থাগৎপা ফোঙদোকচরি। হৌখিবা চহি ১০ অসিদা, MyGov অসি শরুক য়ানবা অমসুং অফবা লৈঙাক্কীদমক অফবা মফম অমা ওইরে”।