প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
#10YearsOfMyGov: প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে মঞ্চখনক সুশাসনৰ বাবে স্পন্দনশীল মঞ্চ বুলি প্ৰশংসা কৰিছে
26 JUL 2024 6:50PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ১০ বছৰ সম্পূৰ্ণ কৰাৰ মুহূৰ্তত ‘মাইগভ মঞ্চ’ক অংশগ্ৰহণমূলক আৰু সুশাসনৰ বাবে এক স্পন্দনশীল মঞ্চ বুলি প্ৰশংসা কৰে।
শ্ৰী মোদীয়ে মূল্যৱান অন্তৰ্দৃষ্টি আৰু ‘ইনপুট’ৰ জৰিয়তে ‘মাইগভ’-ক সমৃদ্ধ কৰা সকলোকে প্ৰশংসা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’-ত ‘পোষ্ট’ কৰিছে:
"আজি আমি #10YearsOfMyGov উদযাপন কৰিছো। মই সেই সকলো লোকক প্ৰশংসা কৰো যিসকলে এই মঞ্চখনক সমৃদ্ধ কৰিছে আৰু তেওঁলোকৰ মূল্যৱান অন্তৰ্দৃষ্টিৰ লগতে ‘ইনপুট’সমূহ সহভাগ কৰি আহিছে। যোৱা এটা দশকত ‘মাইগভ’ অংশগ্ৰহণকাৰী আৰু সুশাসনৰ বাবে এক স্পন্দনশীল মঞ্চ হিচাপে আত্মপ্ৰকাশ কৰিছে।"

Prime Minister's Office
#10YearsOfMyGov: PM hails platform as vibrant forum for good governance
26 JUL 2024 6:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi hailed the MyGov platform as a vibrant forum for participative and good governance as it completed its 10 years today.
Shri Modi applauded all those who enriched this MyGov through theit valuable insights and inputs.
The Prime Minister posted on X:
"Today, we mark #10YearsOfMyGov. I compliment all those who have enriched this platform and shared their valuable insights as well as inputs. Over the last decade, MyGov has emerged as a vibrant forum for participative and good governance."