Prime Minister's Office
Prime Minister meets former Prime Minister Shri HD Devegowda
25 JUL 2024 8:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met with former Prime Minister Shri HD Devegowda at 7, Lok Kalyan Marg in New Delhi.
In a X post, the Prime Minister said;
“It was an honour to meet former Prime Minister, Shri HD Devegowda Ji at 7, Lok Kalyan Marg. His wisdom and perspective on various subjects are deeply valued. I am also thankful for the artwork that he gave me, taking my mind back to my recent visit to Kanyakumari. @H_D_Devegowda @hd_kumaraswamy”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হান্নগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী ঐচ.দি দেবেগৌরা উনখ্রে
25 JUL 2024 8:41PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নিউ দিল্লিদা লৈবা ৭, লোক কলয়ান মার্গতা হান্নগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী ঐচ.দি দেবেগৌরা উনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্স পোস্ত অমদা হায়খি;
“নিউ দিল্লিদা লৈবা ৭, লোক কলয়ান মার্গতা হান্নগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী ঐচ.দি দেবেগৌরা উনখিবা অসি ইকায়খুম্নবা অমনি। তোঙান-তোঙানবা হিরমশিংদা মহাক্কী লৌশিং অমসুং মীৎয়েং অসি লুম্না লৌরি। মহাক্না ঐঙোন্দা পীরকখিবা কলাগী পোৎলম অদুগীদমক ঐনা থাগৎচরি, হন্দক ঐনা কন্যাকুমারিদা চৎলুবা অদু নিংশিংহল্লে। @H_D_Devegowda @hd_kumaraswamy”।