ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପୂର୍ବତନ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଏଚ ଡି ଦେବଗୌଡ଼ାଙ୍କୁ ଭେଟିଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
25 JUL 2024 8:41PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ନୂଆଦିଲ୍ଲୀର 7, ଲୋକ କଲ୍ୟାଣ ମାର୍ଗରେ ପୂର୍ବତନ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଏଚ. ଡି. ଦେବଗୌଡ଼ାଙ୍କୁ ଭେଟିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଏକ୍ସ ପୋଷ୍ଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
"7, ଲୋକ କଲ୍ୟାଣ ମାର୍ଗରେ ପୂର୍ବତନ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଏଚ. ଡି. ଦେବଗୌଡ଼ା ଜୀଙ୍କୁ ଭେଟିବା ଏକ ସମ୍ମାନର ବିଷୟ ଥିଲା। ବିଭିନ୍ନ ବିଷୟ ଉପରେ ତାଙ୍କର ଜ୍ଞାନ ଏବଂ ଦୃଷ୍ଟିକୋଣ ଅତ୍ୟନ୍ତ ମୂଲ୍ୟବାନ । ସେ ମୋତେ ଦେଇଥିବା କଳାକୃତି ପାଇଁ ମଧ୍ୟ ମୁଁ କୃତଜ୍ଞ, ଯାହା ମୋ ମନକୁ କନ୍ୟାକୁମାରୀକୁ ମୋର ସାମ୍ପ୍ରତିକ ଗସ୍ତକୁ ସ୍ମରଣ କରାଇ ପାରିଛି ।

Prime Minister's Office
Prime Minister meets former Prime Minister Shri HD Devegowda
25 JUL 2024 8:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met with former Prime Minister Shri HD Devegowda at 7, Lok Kalyan Marg in New Delhi.
In a X post, the Prime Minister said;
“It was an honour to meet former Prime Minister, Shri HD Devegowda Ji at 7, Lok Kalyan Marg. His wisdom and perspective on various subjects are deeply valued. I am also thankful for the artwork that he gave me, taking my mind back to my recent visit to Kanyakumari. @H_D_Devegowda @hd_kumaraswamy”