Prime Minister's Office
PM condoles passing away of Vietnamese leader H.E. Nguyen Phu Trong
19 JUL 2024 9:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the passing away of General Secretary of Communist Party of Vietnam H.E. Nguyen Phu Trong.
The Prime Minister posted on X:
“Saddened by the news of the passing away of the Vietnamese leader, General Secretary H.E. Nguyen Phu Trong. We pay our respects to the departed leader. Extend our deepest condolences and stand in solidarity with the people and leadership of Vietnam in this hour of grief.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভিয়েতনামগী লুচিংবা ঙুয়েন ফু ত্রোং লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
19 JUL 2024 9:06PM by PIB Imphal
কম্মুনিস্ত পার্ত ওফ ভিয়েতনামগী জেনেরেল সেক্রেতরি ঙুয়েন ফু ত্রোং লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ভিয়েতনামগী লুচিংবা, জেনেরেল সেক্রেতরি ঙুয়েন ফু ত্রোং লৈখিদবগী পাউ তাবদা অৱাবা ফাওহল্লে। লৈখিদ্রবা লুচিংবগী মফমদা ঐখোয়না ঐখোয়গী ইকায়খুম্নবা উৎচরি। ৱারবা তাঞ্জা অসিদা ঐখোয়না থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোঙদোকচরি অমসুং ভিয়েতনামগী মীয়ামগীদমক অমতা ওইনা লেপ্লি”।