ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଭିଏତନାମର ନେତା ଙ୍ଗୁୟେନ ଫୁ ତ୍ରୋଙ୍ଗ ପରଲୋକରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
19 JUL 2024 9:06PM by PIB Bhubaneswar
ଭିଏତନାମ କମ୍ୟୁନିଷ୍ଟ ପାର୍ଟିର ସାଧାରଣ ସଚିବ ଙ୍ଗୁୟେନ ଫୁ ତ୍ରୋଙ୍ଗଙ୍କ ପରଲୋକରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗଭୀର ଶୋକ ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସ ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଭିଏତନାମୀ ନେତା ତଥା ସାଧାରଣ ସଚିବ ଙ୍ଗୁୟେନ ଫୁ ତ୍ରୋଙ୍ଗଙ୍କ ପରଲୋକ ଖବର ଶୁଣି ଦୁଃଖିତ । ପରଲୋକଗତ ନେତାଙ୍କୁ ଆମର ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି । ଆମର ଗଭୀର ସମବେଦନା ଜଣାଇବା ସହ ଏଭଳି ଦୁଃଖର ସମୟରେ ଭିଏତନାମର ଲୋକଙ୍କ ସହ ଆମେ ଦୃଢ଼ତାର ସହ ଅଛୁ” ।

Prime Minister's Office
PM condoles passing away of Vietnamese leader H.E. Nguyen Phu Trong
19 JUL 2024 9:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the passing away of General Secretary of Communist Party of Vietnam H.E. Nguyen Phu Trong.
The Prime Minister posted on X:
“Saddened by the news of the passing away of the Vietnamese leader, General Secretary H.E. Nguyen Phu Trong. We pay our respects to the departed leader. Extend our deepest condolences and stand in solidarity with the people and leadership of Vietnam in this hour of grief.”