Prime Minister's Office
PM congratulates Ursula von der Leyen on being re-elected as European Commission President
19 JUL 2024 11:48AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated Ursula von der Leyen on being re-elected as the President of the European Commission.
Shri Modi said he looks forward to working together to strenghten the Indian and European Union strategic partnership.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations, @vonderleyen, on your re-election as the President of the European Commission. Look forward to working together to strengthen the ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ณ-๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡บ Strategic Partnership for global good."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না উর্সুলা ভোন দর লেয়েংনা য়ুরোপিয়ন কম্মিসনগী প্রসিদেন্ত অমুক্কা হন্না ওইরকপদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
19 JUL 2024 11:48AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা উর্সুলা ভোন দর লেয়েংনা য়ুরোপিয়ন কম্মিসনগী প্রসিদেন্ত অমুক্কা হন্না ওইরকপদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
ভারত অমসুং য়ুরোপিয়ন য়ুনিয়ন স্ত্রেতজিক পার্ত্নরশিপ অসিবু মপাঙ্গল হেন্না কনখৎহন্নবা থবক পাংথোক্নবা ঙাইরি হায়না শ্রী মোদীনা হায়খ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না থাগৎখিঃ
“@vonderleyenবু য়ুরোপিয়ন কম্মিসনগী প্রসিদেন্ত ওইনা অমুক্কা হন্না খল্লকপা অসিদা থাগৎচরি। মালেমগী য়াইফনবগীদমক্তা ভারত-য়ুরোপিয়ন য়ুনিয়ন স্ত্রেতজিক পার্ত্নরশিপকী মপাঙ্গল হেনগৎহন্নবা থবক তৌমিন্ননবা ঙাইরি”।