Prime Minister's Office
PM congratulates Pema Khandu on taking oath as Arunachal Pradesh CM
13 JUN 2024 1:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated Shri Pema Khandu on taking oath as the Chief Minister of Arunachal Pradesh.
Congratulating the other ministers who also took the oath, he wished them luck in their future endeavors of serving the people by ensuring even faster-paced development.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Shri Pema Khandu Ji on taking oath as the Chief Minister of Arunachal Pradesh. I would also like to congratulate all those who took oath as Ministers. My best wishes to them for their future endeavours of serving the people. This team will ensure that the state develops at an even faster pace."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অরুনাচল প্রদেসকী চীফ মিনিস্তর ওইনা ৱাশক লৌখ্রবা পেমা খান্দু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
13 JUN 2024 1:31PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অরুনাচল প্রদেসকী চীফ মিনিস্তর ওইনা ৱাশক লৌখ্রবা পেমা খান্দু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
ৱাশক লৌখ্রবা অতোপ্পা মিনিস্তরশিংশু থাগৎপা ফোঙদোক্লদুনা, চাউখৎপগী খোঙজেল হেন্না য়াংখৎহন্দুনা মীয়ামগী থবক তৌনবা মখোয়গী তুংগী থবক-থৌরমশিংগীদমক মহাক্না মখোয়গী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“অরুনাচল প্রদেসকী চীফ মিনিস্তর ওইনা ৱাশক লৌখিবদা শ্রী পেমা খান্দু জি থাগৎপা ফোঙদোকচরি। ৱাশক লৌখ্রবা অতোপ্পা মিনিস্তরশিংশু ঐনা থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মীয়ামগী সেবা তৌনবা মখোয়গী তুংগী থবক-থৌরমশিংগীদমক মখোয়গী মফমদা ঐগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি। কাংবু অসিনা রাজ্য অসিগী চাউখৎপগী খোঙজেল হেন্না য়াংখৎহনগনি”।