প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পেমা খাণ্ডুক অৰুণাচল প্ৰদেশৰ মুখ্যমন্ত্ৰী হিচাপে শপত লোৱাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন
13 JUN 2024 1:31PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি শ্ৰী পেমা খাণ্ডুক অৰুণাচল প্ৰদেশৰ মুখ্যমন্ত্ৰী হিচাপে শপত গ্ৰহণ কৰাৰ বাবে অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
তেওঁ শপত গ্ৰহণ কৰা আন মন্ত্ৰীসকলকো অভিনন্দন জনোৱাৰ লগতে দ্ৰুত উন্নয়ন সুনিশ্চিত কৰি জনসেৱা কৰাৰ তেওঁলোকৰ ভৱিষ্যতৰ প্ৰচেষ্টাসমূহৰ প্ৰতি শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছে:
"অৰুণাচল প্ৰদেশৰ মুখ্যমন্ত্ৰী হিচাপে শপত গ্ৰহণ কৰাৰ বাবে শ্ৰী পেমা খাণ্ডুলৈ অভিনন্দন। লগতে মন্ত্ৰী হিচাপে শপত গ্ৰহণ কৰা সকলোকে অভিনন্দন জনাইছো। তেওঁলোকৰ ভৱিষ্যতৰ জনসেৱাৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে মই শুভেচ্ছা জনাইছো। এই দলে অধিক দ্ৰুতগতিৰে ৰাজ্যৰ বিকাশ হোৱাটো সুনিশ্চিত কৰিব।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Pema Khandu on taking oath as Arunachal Pradesh CM
13 JUN 2024 1:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated Shri Pema Khandu on taking oath as the Chief Minister of Arunachal Pradesh.
Congratulating the other ministers who also took the oath, he wished them luck in their future endeavors of serving the people by ensuring even faster-paced development.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Shri Pema Khandu Ji on taking oath as the Chief Minister of Arunachal Pradesh. I would also like to congratulate all those who took oath as Ministers. My best wishes to them for their future endeavours of serving the people. This team will ensure that the state develops at an even faster pace."