Prime Minister's Office
President of the European Commission, Ursula von der Leyen, congratulates PM Narendra Modi on his re-election
PM Modi reaffirms his commitment to further strengthening the India-EU Strategic Partnership for global good
PM conveys his best wishes for the European Parliament elections
06 JUN 2024 2:16PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi received a telephone call today from H.E Ms. Ursula von der Leyen, President of the European Commission.
President Von der Leyen congratulated Prime Minister on the success in the general elections and conveyed her best wishes for a historic third term. She deeply appreciated the Indian democracy and the conduct of the world’s largest elections.
PM expressed his gratitude to President von der Leyen for her warm wishes and underlined the strong India-EU ties based on shared values and principles.
Prime Minister noted that this year marked the 20th anniversary of the India-EU Strategic Partnership and reaffirmed his commitment to continue to work for further strengthening the partnership for global good.
Prime Minister conveyed his best wishes for the European Parliament Elections which commence today.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মীখলদা মাইপাক্লকপদা য়ুরোপীয়ান কম্মসিনগী রাস্ত্রপতি, উরসুলা ভোন দের লেয়েন্না প্রধান মন্ত্রী মোদী থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
মালেমগী য়াইফনবগীদমক ভারত-ই.য়ু স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপ মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা প্রধান মন্ত্রী মোদীনা অমুক হন্না থাজবা পীখি
য়ুরোপীয়ান পর্লিয়ামেন্ত মীখলগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল পীখি
06 JUN 2024 2:16PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী য়ুরোপীয়ান কম্মসিনগী রাস্ত্রপতি, উরসুলা ভোন দের লেয়েন্দগী তেলিফোন কোল অমা ফংখ্রে।
সাধারন মীখলদা মাইপাকপগীদমক য়ুরোপীয়ান কম্মসিনগী রাস্ত্রপতি, উরসুলা ভোন দের লেয়েন্না প্রধান মন্ত্রী মোদী থাগৎপা ফোঙদোকখি অমসুং পুৱারি ওইরবা অহুমশুবা তার্মগীদমক মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল পীখি। মহাক্না ভারতকী গনতন্ত্র অমসুং মালেমদা খ্বাইদগী চাউবা মীখলগী থবক পাংথোকপগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখি।
মহাক্না য়াইফ-পাউজেল পীরকপদা প্রধান মন্ত্রী মোদীনা য়ুরোপীয়ান কম্মসিনগী রাস্ত্রপতি, উরসুলা ভোন দের লেয়েন থাগৎপা ফোঙদোকখি অমসুং মান্নবা গুনশিং অমসুং ফিদমশিংদা য়ুম্ফম ওইবা ভারত-ই.য়ুগী অকনবা মরীশিং মহাক্না পনখি। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি চহি অসিদা ভারত-ই.য়ু স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপকী ২০শুবা মপোক কুমওন থৌরম পাংথোক্কনি অমসুং মালেমগী য়াইফনবগীদমক ভারত-ই.য়ু স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপ মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা প্রধান মন্ত্রী মোদীনা অমুক হন্না মহাক্কী থাজবা পীখি।
ঙসিদগী হৌদুনা পাংথোক্লিবা য়ুরোপীয়ান পর্লিয়ামেন্ত মীখলগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল পীখি।