প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক পুনৰ নিৰ্বাচিত হোৱাৰ বাবে অভিনন্দন জনাইছে ইউৰোপীয় আয়োগৰ সভানেত্ৰী উৰ্চুলা ভন ডাৰ লেয়েনে
বিশ্বৰ মংগলৰ বাবে ভাৰত-ইউৰোপীয় আয়োগৰ কৌশলগত অংশীদাৰিত্বক অধিক শক্তিশালী কৰাৰ প্ৰতিশ্ৰুতি দোঁহাৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীয়ে
ইউৰোপীয় সংসদৰ নিৰ্বাচনৰ বাবে শুভেচ্ছা জনালে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
06 JUN 2024 2:16PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ইউৰোপীয় আয়োগৰ সভানেত্ৰী উৰ্চুলা ভন ডাৰ লেয়েনৰ পৰা টেলিফোন কল লাভ কৰে।
সভানেত্ৰী ভন ডাৰ লেয়েনে সাধাৰণ নিৰ্বাচনৰ সফলতাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীক অভিনন্দন জনোৱাৰ লগতে ঐতিহাসিক তৃতীয় কাৰ্যকালৰ বাবে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে। ভাৰতীয় গণতন্ত্ৰ আৰু বিশ্বৰ সৰ্ববৃহৎ নিৰ্বাচন পৰিচালনাৰ গভীৰ শলাগ লয়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে সভানেত্ৰী ভন ডাৰ লেয়েনৰ শুভেচ্ছাৰ বাবে কৃতজ্ঞতা প্ৰকাশ কৰি ভাৰত-ইউৰোপীয় ইউনিয়নৰ ভাগ-বতৰা মূল্যবোধ আৰু নীতিৰ ওপৰত ভিত্তি কৰি শক্তিশালী সম্পৰ্কৰ ওপৰত আলোকপাত কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে উল্লেখ কৰে যে এই বছৰ ভাৰত-ইউৰোপীয় সংঘৰ কৌশলগত অংশীদাৰিত্বৰ ২০ বছৰীয়া জয়ন্তী উপলক্ষে আৰু বিশ্ব মংগলৰ বাবে অংশীদাৰিত্বক অধিক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে কাম কৰি যোৱাৰ প্ৰতিশ্ৰুতি দোঁহাৰে।
আজিৰ পৰা আৰম্ভ হ’বলগীয়া ইউৰোপীয় সংসদৰ নিৰ্বাচনৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে।

Prime Minister's Office
President of the European Commission, Ursula von der Leyen, congratulates PM Narendra Modi on his re-election
PM Modi reaffirms his commitment to further strengthening the India-EU Strategic Partnership for global good
PM conveys his best wishes for the European Parliament elections
06 JUN 2024 2:16PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi received a telephone call today from H.E Ms. Ursula von der Leyen, President of the European Commission.
President Von der Leyen congratulated Prime Minister on the success in the general elections and conveyed her best wishes for a historic third term. She deeply appreciated the Indian democracy and the conduct of the world’s largest elections.
PM expressed his gratitude to President von der Leyen for her warm wishes and underlined the strong India-EU ties based on shared values and principles.
Prime Minister noted that this year marked the 20th anniversary of the India-EU Strategic Partnership and reaffirmed his commitment to continue to work for further strengthening the partnership for global good.
Prime Minister conveyed his best wishes for the European Parliament Elections which commence today.