Prime Minister's Office
Prime Minister lauds Viksit Bharat Ambassador Artist Workshop
11 MAR 2024 2:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi lauded Viksit Bharat Ambassador Artist Workshop held at the Purana Qila in New Delhi which had over 50,000 artists gathering at the venue.
Responding to the X post of Viksit Bharat Ambassador, the Prime Minister said;
“A commendable effort! Glad to see so many art lovers at the programme.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বিকশিত ভাৰত ৰাষ্ট্ৰদূত শিল্পী কৰ্মশালাৰ প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
11 MAR 2024 2:44PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে নতুন দিল্লীৰ পুৰানা কিল্লাত অনুষ্ঠিত বিকশিত ভাৰত ৰাষ্ট্ৰদূত শিল্পী কৰ্মশালাৰ প্ৰশংসা কৰে, য’ত ৫০,০০০তকৈ অধিক শিল্পী সমবেত হৈছে৷
বিকশিত ভাৰত ৰাষ্ট্ৰদূতৰ এটা টুইটাৰ পোষ্টৰ সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“এক প্ৰশংসনীয় প্ৰচেষ্টা! দেখি আনন্দিত হৈছো যে কাৰ্যসূচীত যথেষ্ট সংখ্যক কলাপ্ৰেমীৰ সমাগম হৈছে৷”