ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବିକଶିତ ଭାରତ ରାଷ୍ଟ୍ରଦୂତ କଳାକାର କର୍ମଶାଳାକୁ ପ୍ରଶଂସା କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
11 MAR 2024 2:44PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ନୂଆଦିଲ୍ଲୀର ପୁରୁଣା କିଲାଠାରେ ଆୟୋଜିତ ବିକଶିତ ଭାରତ ରାଷ୍ଟ୍ରଦୂତ କଳାକାର କର୍ମଶାଳାକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ଯେଉଁଥିରେ ୫୦,୦୦୦ରୁ ଅଧିକ କଳାକାର ଏକାଠି ହୋଇଥିଲେ ।
ବିକଶିତ ଭାରତ ରାଷ୍ଟ୍ରଦୂତଙ୍କ ଟ୍ବିଟର ପୋଷ୍ଟ ଉପରେ ପ୍ରତିକ୍ରିୟା ରଖି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଥିଲେ;
"ଏକ ପ୍ରଶଂସନୀୟ ପ୍ରୟାସ! କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମରେ ଏତେ ସଂଖ୍ୟକ କଳାପ୍ରେମୀଙ୍କୁ ଦେଖି ଖୁସି ଲାଗୁଛି।

Prime Minister's Office
Prime Minister lauds Viksit Bharat Ambassador Artist Workshop
11 MAR 2024 2:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi lauded Viksit Bharat Ambassador Artist Workshop held at the Purana Qila in New Delhi which had over 50,000 artists gathering at the venue.
Responding to the X post of Viksit Bharat Ambassador, the Prime Minister said;
“A commendable effort! Glad to see so many art lovers at the programme.”