প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বিকসিত ভারত এম্বেসেদর আর্তিস্ত ৱার্কশোপ থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
11 MAR 2024 2:44PM by PIB Imphal
কলাকার ৫০,০০০ হেন্না শরুক য়াদুনা নিউ দিল্লিগী পুরানা কিলাদা পাংথোকখিবা বিকসিত ভারত এম্বেসেদর আর্তিস্ত ৱার্কশোপ প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
বিকসিত ভারত এম্বেসেদরগী এক্স পোস্তকী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“থাগৎনিঙাই ওইবা থবক অমনি ! থৌরম অসিদা কলা পামজবা কয়া উবদা হরাওই”।

Prime Minister's Office
Prime Minister lauds Viksit Bharat Ambassador Artist Workshop
11 MAR 2024 2:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi lauded Viksit Bharat Ambassador Artist Workshop held at the Purana Qila in New Delhi which had over 50,000 artists gathering at the venue.
Responding to the X post of Viksit Bharat Ambassador, the Prime Minister said;
“A commendable effort! Glad to see so many art lovers at the programme.”