Prime Minister's Office
PM-AWAS Yojana has been a game-changer in further empowerment of women:PM
08 MAR 2024 3:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today emphasized the centrality of a home in ensuring dignity and empowerment.
On the occasion of Women's Day today, he said that PM-AWAS Yojana has been a game-changer to further empowerment of women.
The Prime Minister posted on X :
"A home is the foundation of dignity. It's where empowerment begins and dreams take flight.
PM-AWAS Yojana has been a game-changer to further empowerment of women."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম শ্বানিধিনা লায়রবগী পুন্সি হরাওবনা পীক থনহল্লে: প্রধান মন্ত্রী
08 MAR 2024 3:35PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি পি.এম শ্বানিধি স্কিম্না লায়রবদগী খ্বাইদগী লায়রবগী পুন্সিদা কান্নবা পীরে।
মালেমগী নুপীশিংগী নুমিত্তা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি বেনিফিসরি অয়াম্বনা নুপীশিং ঙাক্তনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“খ্বাইদগী লায়রবা শিন্মীশিং ফাওবগী পুন্সিদা পি.এম শ্বানিধি য়োজননা অনৌবা হরাওবা ফংহল্লে। মখোয়গী মনুংদা মশিং য়াম্লবা ঐখোয়গী ইমাশিং অমসুং ইচলশিং য়াওরি”।