Prime Minister's Office
PM-AWAS Yojana has been a game-changer in further empowerment of women:PM
08 MAR 2024 3:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today emphasized the centrality of a home in ensuring dignity and empowerment.
On the occasion of Women's Day today, he said that PM-AWAS Yojana has been a game-changer to further empowerment of women.
The Prime Minister posted on X :
"A home is the foundation of dignity. It's where empowerment begins and dreams take flight.
PM-AWAS Yojana has been a game-changer to further empowerment of women."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମହିଳା ସଶକ୍ତୀକରଣ ଦିଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ-ଆବାସ ଯୋଜନା ଏକ ଗେମ୍ ଚେଞ୍ଜର ସାବ୍ୟସ୍ତ ହୋଇଛି: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
08 MAR 2024 3:35PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ସମ୍ମାନ ଏବଂ ସଶକ୍ତୀକରଣ ସୁନିଶ୍ଚିତ କରିବାରେ ଘରର ଗୁରୁତ୍ୱ ଉପରେ ସୂଚନା ପ୍ରଦାନ କରିଛନ୍ତି ।
ଆଜି ମହିଳା ଦିବସ ଅବସରରେ ସେ କହିଛନ୍ତି ଯେ ମହିଳା ସଶକ୍ତୀକରଣ ପାଇଁ ପିଏମ-ଆବାସ ଯୋଜନା ଏକ ଗେମ୍ ଚେଞ୍ଜର ହୋଇଛି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ବିଟରରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି -
ଘର ହେଉଛି ସମ୍ମାନର ମୂଳଦୁଆ। ଏଠାରେ ହିଁ ସଶକ୍ତୀକରଣ ଆରମ୍ଭ ହୁଏ ଏବଂ ସ୍ୱପ୍ନ ସାକାର ହୋଇଥାଏ।
ମହିଳାଙ୍କ ସଶକ୍ତୀକରଣ ପାଇଁ ପିଏମ-ଆବାସ ଯୋଜନା ଏକ ଗେମ୍ ଚେଞ୍ଜର ହୋଇଛି।