Prime Minister's Office
PM-AWAS Yojana has been a game-changer in further empowerment of women:PM
08 MAR 2024 3:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today emphasized the centrality of a home in ensuring dignity and empowerment.
On the occasion of Women's Day today, he said that PM-AWAS Yojana has been a game-changer to further empowerment of women.
The Prime Minister posted on X :
"A home is the foundation of dignity. It's where empowerment begins and dreams take flight.
PM-AWAS Yojana has been a game-changer to further empowerment of women."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মখা তানা নুপীশিংগী ফিবম ফগৎহনবদা পি.এম-অৱাস য়োজনা অহোংবা পুরকপা অমা ওইরে: প্রধান মন্ত্রী
08 MAR 2024 3:35PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি ইকায়খুম্নবা ফংহনবা অমসুং ফিবম ফগৎহনবদা য়ুম অমা লৈবা হায়বসি মরুওইবনি।
ঙসি মালেমগী নুপীশিংগী নুমিৎ থৌরমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মখা তানা নুপীশিংগী ফিবম ফগৎহনবদা পি.এম-অৱাস য়োজনা অহোংবা পুরকপা অমা ওইরে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“য়ুম অমা হায়বসি ইকায়খুম্নবগী য়ুম্ফমনি। মসিদগী থৌনা লৈবা হৌরকই অমসুং মঙলানশিং মঙবা হৌরকই। মখা তানা নুপীশিংগী ফিবম ফগৎহনবদা পি.এম-অৱাস য়োজনা অহোংবা পুরকপা অমা ওইরে”।