Prime Minister's Office
Prime Minister conveys greetings on National Science Day
28 FEB 2024 8:36AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed greetings on National Science Day. Shri Modi also shared a video of his thoughts on scientific temperament, innovation and technology.
The Prime Minister posted on X;
“Greetings on National Science Day. Our Government is continuously working to encourage research and innovation among the youth. This is important to realise our dream of a Viksit Bharat.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নেসনেল সাইন্স দে লাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা পাউজেল পীখ্রে
28 FEB 2024 8:36AM by PIB Imphal
নেসনেল সাইন্স দে লাকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। বিগ্যানিক ওইবা ৱাখল্লোন, অনৌবা থবক পাংথোকপা অমসুং তেক্নোলোজিগী মতাংদা মহাক্কী অনিংবশিং ফোঙদোকপা ভিদিও অমশু শ্রী মোদীনা সিয়ার তৌখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“নেসনেল সাইন্স দে লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। নহারোলশিংগী মরক্তা রিছার্স অমসুং ইন্নোবেসন পুক্নিং থৌগৎনবা ঐখোয়গী সরকারনা লেপ্তনা থবক তৌরি। মসি বিকসিত ভারত অমগী ঐখোয়গী মঙলান মঙফাওননবা মরুওইবনি”।