প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘ৰাষ্ট্ৰীয় বিজ্ঞান দিৱস’ৰ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
28 FEB 2024 8:36AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ‘ৰাষ্ট্ৰীয় বিজ্ঞান দিৱস’ উপলক্ষে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে। শ্ৰী মোদীয়ে বৈজ্ঞানিক মানসিকতা, উদ্ভাৱন আৰু প্ৰযুক্তি সন্দৰ্ভত তেওঁৰ চিন্তাধাৰা সম্বলিত এটি ভিডিঅ'ও শ্বেয়াৰ কৰে।
এই সন্দৰ্ভত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’ত ‘পোষ্ট’ কৰিছে;
"ৰাষ্ট্ৰীয় বিজ্ঞান দিৱস’ৰ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছোঁ। আমাৰ চৰকাৰে যুৱ প্ৰজন্মৰ মাজত গৱেষণা আৰু উদ্ভাৱনক উৎসাহিত কৰিবলৈ নিৰন্তৰ কাম কৰি আছে। বিকশিত ভাৰতৰ বাবে আমি দেখা সপোন বাস্তৱায়িত কৰাটো গুৰুত্বপূৰ্ণ।"

Prime Minister's Office
Prime Minister conveys greetings on National Science Day
28 FEB 2024 8:36AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed greetings on National Science Day. Shri Modi also shared a video of his thoughts on scientific temperament, innovation and technology.
The Prime Minister posted on X;
“Greetings on National Science Day. Our Government is continuously working to encourage research and innovation among the youth. This is important to realise our dream of a Viksit Bharat.”