Prime Minister's Office
PM congratulates people of Indonesia, newly-elected Prez Prabowo Subianto
18 FEB 2024 8:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated the people of Indonesia on the successful Presidential elections and the newly-elected President Prabowo Subianto.
The Prime Minister posted on X:
Congratulations to the people of Indonesia on the successful Presidential elections and Prabowo Subianto on the lead. Look forward to working with the new Presidency to further strengthen Comprehensive Strategic Partnership between India and Indonesia."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইন্দোনেসিয়াগী মীয়াম, নৌনা খল্লবা রাস্ত্রপতি প্রাবোৱো সুবিয়ান্তো থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
18 FEB 2024 8:47PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাস্ত্রপতি মীখল মাইপাক্না পাংথোকপগীদমক ইন্দোনেসিয়াগী মীয়াম অমসুং নৌনা খল্লবা রাস্ত্রপতি প্রাবোৱো সুবিয়ান্তো থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“রাস্ত্রপতি মীখল মাইপাক্না পাংথোকপগীদমক ইন্দোনেসিয়াগী মীয়াম অমসুং মাইপাকপগীদমক প্রাবোৱো সুবিয়ান্তো থাগৎপা ফোঙদোকচরি। ভারত অমসুং ইন্দোনেসিয়াগী মরক্তা লৈনরিবা কমপ্রেহেন্সিপ স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপ মখা তানা ফগৎহন্নবা অনৌবা রাস্ত্রপতিগা লোয়ননা থবক তৌমিন্নগনি হায়বগী থাজবা থম্লি”।