Prime Minister's Office
Prime Minister shares Odia devotional bhajan of Lord Shri Ram “Ayodhya Nagari Nache Ramanku Pai”
18 JAN 2024 11:07AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared Odia devotional bhajan of Lord Shri Ram “Ayodhya Nagari Nache Ramanku Pai” sung by Namita Agrawal, music composed by Saroj Rath.
In a X post, PM said;
“There is devotion towards Prabhu Shri Ram in every part of India. In every language also you’ll find several Bhajans devoted to him. Here is one such effort in Odia…
#ShriRamBhajan”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ভগৱান শ্ৰীৰামৰ ওড়িয়া ভক্তিমূলক ভজন ‘অযোধ্যা নগৰী নাচে ৰামংকু পায়’ শ্বেয়াৰ কৰিছে
18 JAN 2024 11:07AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে সৰোজ ৰথে ৰচনা আৰু নমিতা আগৰৱালাই কণ্ঠদান কৰা “অযোধ্যা নগৰী নাচে ৰামংকু পায়” শীৰ্ষক ভগৱান শ্ৰীৰামৰ ওড়িয়া ভক্তিমূলক ভজন শ্বেয়াৰ কৰিছে।
এটা এক্স প’ষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“ভাৰতৰ প্ৰতিটো প্ৰান্ততে প্ৰভু শ্ৰীৰামৰ প্ৰতি ভক্তি নিবেদন কৰা হয়। প্ৰতিটো ভাষাতে তেওঁৰ ভক্তিমূলক একাধিক সুৰীয়া ভজন বিদ্যমান। ওড়িয়াতো এনে এক প্ৰচেষ্টা গ্ৰহণ কৰা হৈছে...
#ShriRamBhajan”