প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভাগবান শ্রী রামগী ওরিয়া লাইশোন ঈশৈ “অযোধ্যা নাগরি নাচে রামানকু পাই” সিয়ার তৌখ্রে
18 JAN 2024 11:07AM by PIB Imphal
নমিতা অগরৱালনা শকপা, শরোজ রাথনা শৈবানবা ভাগবান শ্রী রামগী ওরিয়া লাইশোন ঈশৈ “অযোধ্যা নাগরি নাচে রামানকু পাই” প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ভারতকী মফম খুদিংমক্তা প্রভু শ্রী রামগী মফমদা কৎথোক্লে। লোল খুদিংমক্তা মহাক্কী মফমদা কৎথোকপা লাইশোন ঈশৈ কয়া অদোমনা তাবা ফংগনি। ওরিয়া লোলগী অসিগুম্বা ঈশৈ অমা মফম অসিদা লৈরে…
#ShriRamBhajan”

Prime Minister's Office
Prime Minister shares Odia devotional bhajan of Lord Shri Ram “Ayodhya Nagari Nache Ramanku Pai”
18 JAN 2024 11:07AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared Odia devotional bhajan of Lord Shri Ram “Ayodhya Nagari Nache Ramanku Pai” sung by Namita Agrawal, music composed by Saroj Rath.
In a X post, PM said;
“There is devotion towards Prabhu Shri Ram in every part of India. In every language also you’ll find several Bhajans devoted to him. Here is one such effort in Odia…
#ShriRamBhajan”