Prime Minister's Office
PM congratulates His Excellency Abdelfattah Elsisi on winning Egyptian Presidential Elections
18 DEC 2023 10:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated His Excellency Abdelfattah Elsisi on winning Egyptian Presidential Elections.
The Prime Minister posted on X:
“Warm congratulations, Excellency Abdelfattah Elsisi on your victory in the Presidential elections. Look forward to working with you to further deepen India-Egypt Strategic Partnership.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ইজিপকী রাস্ত্রপতি মীখলদা মাইপাকপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা অবদেলফাতাহ ইলসিসি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
18 DEC 2023 10:28PM by PIB Imphal
ইজিপকী রাস্ত্রপতি মীখলদা মাইপাকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অবদেলফাতাহ ইলসিসি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“রাস্ত্রপতিগী মীখলদা অদোম মাইপাকপদা ইকায়খুম্নরবা অবদেলফাতাহ ইলসিসি থাগৎপা ফোঙদোকচরি। ইন্দিয়া-ইজিপ স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপ হেন্না চেৎশীনহন্নবা অদোমগী লোয়ননা থবক তৌমিন্নগনি হায়বগী থাজবা থম্লি”।