Prime Minister's Office
PM congratulates His Excellency Abdelfattah Elsisi on winning Egyptian Presidential Elections
18 DEC 2023 10:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated His Excellency Abdelfattah Elsisi on winning Egyptian Presidential Elections.
The Prime Minister posted on X:
“Warm congratulations, Excellency Abdelfattah Elsisi on your victory in the Presidential elections. Look forward to working with you to further deepen India-Egypt Strategic Partnership.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ইজিপ্টৰ ৰাষ্ট্ৰপতি নিৰ্বাচনত জয়লাভ কৰা বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মহামহিম আব্দেলফাটাহ এলছিছিক অভিনন্দন জনায়
18 DEC 2023 10:28PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ইজিপ্টৰ ৰাষ্ট্ৰপতি নিৰ্বাচনত জয়লাভ কৰা বাবে মহামহিম আব্দেলফাটাহ এলছিছিক অভিনন্দন জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰে:
"উষ্ম অভিনন্দন, মহামহিম আব্দেলফাটাহ এলছিছি, ৰাষ্ট্ৰপতি নিৰ্বাচনত আপোনাৰ জয়ৰ বাবে। ভাৰত-ইজিপ্ট ৰণনীতিগত বন্ধুত্ব অধিক গভীৰ কৰিবলৈ আপোনাৰ সৈতে কাম কৰিবৰ বাবে অপেক্ষাৰত।"