Prime Minister's Office
NAMO Drone Didi scheme is helping women to become integral stakeholders of their local farming supply chains: PM
11 DEC 2023 5:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has acknowledged the importance of NAMO Drone Didi scheme and said that this scheme helping women to become integral stakeholders of their local farming supply chains and rural prosperity.
On an article by Union Minister, Dr Mansukh Mandaviya the Prime Minister posted on X :
“Union Minister Shri @mansukhmandviya writes how NAMO Drone Didi scheme is aimed at helping women become integral stakeholders of their local farming supply chains and rural prosperity.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মখোয়গী লমদমগী লৌউ-শিংউগী সপ্লাই চেনশিংগী তৎনবা য়াদ্রবা মরী লৈনবশিং ওইরক্নবা নামো দ্রোন দিদি স্কিম্না নুপীশিংগী মতেং পাংলি: প্রধান মন্ত্রী
11 DEC 2023 5:19PM by PIB Imphal
নামো দ্রোন দিদি স্কিমগী মরুওইবগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মখোয়গী লমদমগী লৌউ-শিংউগী সপ্লাই চেনশিং অমসুং খুঙ্গংগী নুংঙাই-য়াইফবগী তৎনবা য়াদ্রবা মরী লৈনবশিং ওইরক্নবা নামো দ্রোন দিদি স্কিম্না নুপীশিংগী মতেং পাংলি।
য়ুনিয়ন মিনিস্তর দোক্তর মনসুখ মন্দাবিয়ানা আর্তিকল অমগী মতাংদা, এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি ;
“মখোয়গী লমদমগী লৌউ-শিংউগী সপ্লাই চেনশিং অমসুং খুঙ্গংগী নুংঙাই-য়াইফবগী তৎনবা য়াদ্রবা মরী লৈনবশিং ওইরক্নবা কমদৌনা নামো দ্রোন দিদি স্কিম্না নুপীশিংগী মতেং পাংলি হায়বগী মতাংদা য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী @mansukhmandviya না ইরি”।