Prime Minister's Office
PM pays tributes to courage, commitment and sacrifices of nation’s brave soldiers on occasion of Armed Forces Flag Day
07 DEC 2023 1:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to the courage, commitment and sacrifices of nation’s brave soldiers on occasion of Armed Forces Flag Day.
The Prime Minister posted on x:
“Today, on Armed Forces Flag Day, we honour the courage, commitment and sacrifices of our brave soldiers. Their dedication in protecting our nation is unparalleled. I also urge you all to make contributions to the Armed Forces Flag Day fund.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
আর্মদ ফোর্সেস ফ্লেগ দে থৌরমদা লৈবাক্কী থৌনা ফরবা লান্মীশিংগী থৌনা, থাজবা অমসুং কৎথোকপশিং প্রধান মন্ত্রীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
07 DEC 2023 1:56PM by PIB Imphal
আর্মদ ফোর্সেস ফ্লেগ দে থৌরমদা লৈবাক্কী থৌনা ফরবা লান্মীশিংগী থৌনা, থাজবা অমসুং কৎথোকপশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঙসি,আর্মদ ফোর্সেস ফ্লেগ দে থৌরমদা, ঐখোয়না ঐখোয়গী লৈবাক্কী থৌনা ফরবা লান্মীশিংগী থৌনা, থাজবা অমসুং কৎথোকপশিং ইকায়খুম্নবা উৎলি। ঐখোয়গী লৈবাক ঙাক-শেন্নবা মখোয়গী কৎথোকপা লাম্বা লৈতে। মীয়াম পুম্নমক আর্মদ ফোর্সেস ফ্লেগ দে ফন্দা মতেং পাংনবা ঐনা হায়জরি”।