প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
সশস্ত্ৰ বাহিনীৰ পতাকা দিৱস উপলক্ষে দেশৰ বীৰ জোৱানসকলৰ সাহস, দায়বদ্ধতা আৰু ত্যাগৰ প্ৰতি শ্ৰদ্ধাঞ্জলি প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
07 DEC 2023 1:56PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে সশস্ত্ৰ বাহিনীৰ পতাকা দিৱস উপলক্ষে দেশৰ বীৰ জোৱানসকলৰ সাহস, দায়বদ্ধতা আৰু ত্যাগৰ প্ৰতি শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰিছে৷
টুইটাৰৰ এক পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“আজি সশস্ত্ৰ বাহিনীৰ পতাকা দিৱসত আমি আমাৰ বীৰ জোৱানসকলৰ সাহস, দায়বদ্ধতা আৰু ত্যাগক শ্ৰদ্ধা জনাইছো৷ আমাৰ দেশৰ সুৰক্ষাত তেওঁলোকৰ সমৰ্পন অতুলনীয়৷ মই সকলোকে সশস্ত্ৰ বাহিনীৰ পতাকা দিৱস পুঁজিলৈ সকলোকে বৰঙণি আগবঢ়াবলৈ আহ্বান জনাইছো৷”

Prime Minister's Office
PM pays tributes to courage, commitment and sacrifices of nation’s brave soldiers on occasion of Armed Forces Flag Day
07 DEC 2023 1:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to the courage, commitment and sacrifices of nation’s brave soldiers on occasion of Armed Forces Flag Day.
The Prime Minister posted on x:
“Today, on Armed Forces Flag Day, we honour the courage, commitment and sacrifices of our brave soldiers. Their dedication in protecting our nation is unparalleled. I also urge you all to make contributions to the Armed Forces Flag Day fund.”