Prime Minister's Office
PM condoles the demise of Shri DB Chandregowda
07 NOV 2023 11:12AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of Shri DB Chandregowda MP, MLA, and Minister from Karnataka.
The Prime Minister posted on X :
"Anguished by the passing away of Shri DB Chandregowda Ji. A stalwart of public service, his extensive experience as MP, MLA, and Minister in Karnataka has left an indelible mark. His deep understanding of our Constitution and commitment to community service were noteworthy. My heartfelt condolences to his family and supporters. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী দি.বি চন্দ্রেগৌরা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
07 NOV 2023 11:12AM by PIB Imphal
কর্নাতকাগী এম.পি, এম.এল.এ অমসুং মিনিস্তর শ্রী দি.বি চন্দ্রেগৌরা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“শ্রী দি.বি চন্দ্রেগৌরা লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মীয়ামগী থবক্কী লময়ানবা অমা ওইনা, মহাক কর্নাতকাগী এম.পি, এম.এল.এ অমসুং মিনিস্তর ওইনা শিংথানিঙাই ওইরবা মমি অমা থম্লমখি। মহাক্না ঐখোয়গী সংবিধান খঙবা অমসুং মীয়ামগী থবক তৌবা অসি শিংথানিঙাইনি। মহাক লৈখিদবদা মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং শৌগৎপশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।