Prime Minister's Office
PM congratulates Neeraj Yadav for winning gold in men's javeline throw at Asian Para Games
28 OCT 2023 11:26AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Neeraj Yadav for winning a gold medal in the men's javeline throw-F55 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
The Prime Minister posted on X:
"Heartiest congratulations to Neeraj Yadav for his stupendous Gold Medal victory in Men's Javelin Throw-F55 at the Asian Para Games.
Neeraj’s second Gold Medal is a historic achievement. Best wishes for his endeavours ahead."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছত পুৰুষৰ জেভলিন থ্ৰ’ত স্বৰ্ণ জয় কৰাৰ বাবে নীৰজ যাদৱক অভিনন্দন জনায় প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
28 OCT 2023 11:26AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি হাংঝৌ ‘এছিয়ান পেৰা গে’মছ’ত পুৰুষৰ ‘জেভেলিন থ্ৰ’-এফ ৫৫ প্ৰতিযোগিতা’ত স্বৰ্ণ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে নীৰজ যাদৱক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’ত ‘পোষ্ট’ কৰিছে:
"এছিয়ান পেৰা গে’মছ’ত পুৰুষৰ ‘জেভেলিন থ্ৰ’-এফ ৫৫’-ত অসাধাৰণ পৰদৰ্শিতাৰে সোণৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে নীৰজ যাদৱক আন্তৰিক অভিনন্দন জনাইছোঁ।
নীৰজৰ দ্বিতীয়টো স্বৰ্ণ পদক জয় দৰাচলতেই এক ঐতিহাসিক সাফল্য। আগন্তুক প্ৰচেষ্টাসমূহৰ বাবে শুভকামনা জনাইছোঁ।"