প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান পেরা গেমসতা নুপাগী জেব্লিন থ্রোদা সিলভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা নীরাজ যাদব থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
28 OCT 2023 11:26AM by PIB Imphal
ঙসি হাংঝৌ এসিয়ান পেরা গেমসতা নুপাগী জেব্লিন থ্রো-এফ৫৫ ইভেন্তদা সিলভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নীরাজ যাদব থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“পেরা গেমসতা নুপাগী জেব্লিন থ্রো-এফ৫৫ ইভেন্তদা সিলভর মেদল ফংলকপদা নীরাজ যাদব থাগৎপা ফোঙদোকচরি।
নীরাজগী অনিশুবা সনাগী মেদল অসি পুৱারি ওইনা মাইপাকপনি। মহাক্কী তুংগী থবক থৌরমশিংগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Neeraj Yadav for winning gold in men's javeline throw at Asian Para Games
28 OCT 2023 11:26AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Neeraj Yadav for winning a gold medal in the men's javeline throw-F55 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
The Prime Minister posted on X:
"Heartiest congratulations to Neeraj Yadav for his stupendous Gold Medal victory in Men's Javelin Throw-F55 at the Asian Para Games.
Neeraj’s second Gold Medal is a historic achievement. Best wishes for his endeavours ahead."