Prime Minister's Office
PM congratulates Lalitha Killaka for winning silver in women’s 1500m-T11 at Asian Para Games
25 OCT 2023 9:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated Lalitha Killaka as she secured a silver medal in the women’s 1500m-T11 at the Hangzhou Asian Para Games.
He also praised her exceptional feat and determination.
The Prime Minister posted on X:
"A moment of pride for India as Lalitha Killaka secures the Silver Medal in the Women's 1500m-T11. Her exceptional performance and steadfast determination are truly commendable. May she keep scaling new heights and achieving more!"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ললিথা কিল্লাকাবু এসিয়ন পেরা গেম্সকী নুপীগী 1500m-T11 ইভেন্ততা লুপাগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
25 OCT 2023 9:41PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ললিথা কিল্লাকাবু হাংঝৌ এসিয়ন পেরা গেম্সকী নুপীগী 1500m-T11 ইভেন্ততা লুপাগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
মহাক্না মহাক্কী অখন্নবা থৌনা অমসুং অচেৎপা ৱাখল্লোনবু শীংথাখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"রক্ষিতা রাজুনা নুপীগী 1500m-T11 ইভেন্ততা লুপাগী তক্মান লৌরক্তুনা ভারতকী চাউথোকচনিংঙাই ওইবা মীকুপা অমা পুরক্লে। মহাক্কী অখন্নবা থৌনা অমসুং অচেৎপা ৱাখল্লোন অদু য়াম্না শীংথানিংঙাইনি। তুংদসু হেন্না মীংচৎ পুরক্তুনা মায় পাকপা ওইরসনু।"