Prime Minister's Office
PM celebrates Gold Medal by Haney in Men's Javelin Throw-F37 event in Asian Para Games 2022
25 OCT 2023 4:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Haney on winning the Gold medal in Men's Javelin Throw-F37 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“A stellar accomplishment by Haney, securing the Gold Medal in the Men's Javelin Throw-F37 at the Asian Para Games!
His unparalleled skill has ushered in boundless joy and pride for India. Best wishes for the endeavours ahead.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান পেরা গেমস ২০২২দা নুপাগী জেব্লিন থ্রো-এফ৩৭ ইভেন্তদা হানিনা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
25 OCT 2023 4:42PM by PIB Imphal
চাইনাগী হাংঝৌদা পাংথোক্লিবা এসিয়ান পেরা গেমস ২০২২দা নুপাগী জেব্লিন থ্রো-এফ৩৭ ইভেন্তদা হানিনা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“এসিয়ান পেরা গেমসতা নুপাগী জেব্লিন থ্রো-এফ৩৭ ইভেন্তদা সনাগী মেদল ফংদুনা, হানিনা অচৌবা মাইপাকপা অমা পুরক্লে!
মহাক্কী লাম্বা লৈতবা হৈথোই-শিংথোইবা অসিনা ভারতকীদমক মপান নাইদ্রবা হরাওবা অমসুং চাউথোকচবা পুরক্লে। মহাক্কী তুংগী থবক থৌরমশিংগীদমক য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।