প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ত পুৰুষৰ জেভেলিন থ্ৰো-এফ৩৭ ইভেণ্টত হেনিৰ স্বৰ্ণ পদক বিজয়ত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে আনন্দ প্ৰকাশ কৰে
25 OCT 2023 4:42PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চীনৰ হাংঝৌত অনুষ্ঠিত এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ত পুৰুষৰ জেভেলিন থ্ৰো-এফ৩৭ প্ৰতিযোগিতাত স্বৰ্ণ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে হেনিক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছে:
"এছিয়ান পেৰা গেমছত পুৰুষৰ জেভেলিন থ্ৰো-এফ৩৭ত স্বৰ্ণ পদক অৰ্জন কৰি হেনিয়ে এক অসাধৰণ সফলতা অৰ্জন কৰিছে!
তেওঁৰ অতুলনীয় দক্ষতাই ভাৰতবাসীক সীমাহীন আনন্দ দিয়াৰ লগতে গৌৰৱান্বিত কৰিছে। তেওঁৰ আগন্তুক দিনৰ বাবে শুভকামনা।"

Prime Minister's Office
PM celebrates Gold Medal by Haney in Men's Javelin Throw-F37 event in Asian Para Games 2022
25 OCT 2023 4:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Haney on winning the Gold medal in Men's Javelin Throw-F37 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“A stellar accomplishment by Haney, securing the Gold Medal in the Men's Javelin Throw-F37 at the Asian Para Games!
His unparalleled skill has ushered in boundless joy and pride for India. Best wishes for the endeavours ahead.”