Prime Minister's Office
PM celebrates Gold Medal and World record by Sumit Antil in Men's Javelin F64 event in Asian Para Games 2022
25 OCT 2023 1:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sumit Antil on winning the Gold medal in Men's Javelin F64 2 event and creating a Para Asian Record and Games Record at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“What an incredible achievement!
Sumit Antil has seized the Gold and created a World Record, Para Asian Record and Games Record in the Men's Javelin F64 event at the Asian Para Games.
Sumit is a true Champion! His extraordinary performance is a testament to his indomitable spirit and skill.
India is celebrating this victory with immense pride.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সুমিৎ অন্তিলবু এসিয়ন পেরা গেম্স ২০২২ গী নুপাগী জেভলিন F64 দা শনাগী তক্মান লৌরকপা অমসুং ৱার্ল্দ রেকোর্দ থম্বদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
25 OCT 2023 1:24PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সুমিৎ অন্তিলবু চাইনাগী হাংঝৌদা চত্থরিবা এসিয়ন পেরা গেম্স ২০২২ গী নুপাগী জেভলিন F64 দা শনাগী তক্মান লৌরকপা অমসুং পেরা এসিয়ন রেকোর্দ অমসুং গেম রেকোর্দ থম্বদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"কয়াগী মতীক নুংঙাইনিংঙাই ওইরবা মায় পাকপনো!
সুমিত অন্তিলনা এসিয়ন পেরা গেম্স ২০২২ গী নুপাগী জেভলিন F64 দা শনাগী তক্মান লৌরকপা অমসুং পেরা এসিয়ন রেকোর্দ অমসুং গেম রেকোর্দ থমখ্রে।
সুমিত অশেংবা মায় পাকপনি! মহাক্কী থোইদোক হেন্দোকপা পারফোর্মেন্স অসি মহাক্কী হনবা লৈতবা থৌনা অমসুং হৈশিংবগী মহৈনি।
ভারতনা মায় পাকপা অসিবু চাউথোকচবগা লোইননা হরাওবা ফোঙদোক্লি।"