Prime Minister's Office
PM acknowledges transformative impact of PM SVANidhi
24 OCT 2023 7:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today shared an in-depth research by the State Bank of India that provides a clear picture of the transformative impact of PM SVANidhi.
The research conducted by the SBI's Group Chief Economic Advisor Soumya Kanti Ghosh notes the inclusive nature of this scheme and highlights how it has led to financial empowerment
The Prime Minister posted on X:
"This in-depth research by Soumya Kanti Ghosh of The State Bank of India provides a very clear picture of the transformative impact of PM SVANidhi. It notes the inclusive nature of this scheme and highlights how it has led to financial empowerment."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পি.এম. স্বানিধিগী অহোংবা পুরকপা ঙম্বা শাফুগী মতাংদা লান্থোকখ্রে
24 OCT 2023 7:19PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি স্তেত বেঙ্ক ওব ইন্দিয়ানা মনুং হঞ্জিন্না নৈনবা পি.এম. স্বানিধিগী ময়েক লারবা অহোংবা পুরকপা ঙম্বা শাফুগী মতাংদা লান্থোকখ্রে।
SBI গী গ্রুপ চীফ একনোমিক এদভাইজর সৌমিয়া আন্তি ঘোশনা চত্থবা রিসর্চ অসিনা স্কিম অসিগী পুম্নমকপু কোনশিনবা মশক অদু পল্লি অমসুং মসিনা মতৌ করম্না শেলথুমগী শক্তি পুরকপগে হায়বদু নৈনরি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌখিঃ
"অসিগুম্বা স্তেত বেঙ্ক ওব ইন্দিয়ানা মনুং হঞ্জিন্না নৈনবা পি.এম. স্বানিধিগী ময়েক লারবা অহোংবা পুরকপা ঙম্বা শাফুবু রিসর্চ অসিনা উৎলে। মসিনা স্কিম অসিগী পুম্নমকপু কোনশিনবা মশক অদু পল্লি অমসুং মসিনা মতৌ করম্না শেলথুমগী শক্তি পুরকপগে হায়বদু নৈনরি।"