Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Christopher Luxon for winning New Zealand’s General election
16 OCT 2023 9:05AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Prime Minister elect Christopher Luxon for his party’s win in the New Zealand’s General election.
In a X post, the Prime Minister said;
“Heartiest congratulations to Prime Minister-elect @chrisluxonmp for his party's win in the General Elections. Look forward to working together to further strengthen India-New Zealand ties.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা খৃস্তোফর লক্সনবু ন্যু জিলেন্দগী জেনেরেল ইলেক্সনদা মায় পাকপগী থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
16 OCT 2023 9:05AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা প্রধান মন্ত্রীগীদমক্তা মীখলদা মায় পাক্লবা খৃস্তোফর লক্সন অমসুং মহাক্কী পার্তীবু ন্যু জিলেন্দগী জেনেরেল ইলেক্সন্দা মায় পাকপগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী Xকী পোস্ত অমদা অসুম্না হায়খিঃ
“প্রধান মন্ত্রীগীদমক্তা মীখল মায় পাক্লবা @chrisluxonmpকী মফমদা মহাক্কী পার্তীনা মায় পাকপগীদমক্তা থাগৎচরি। ভারত-ন্যু জিলেন্দগী মরী অমুক্কা হেন্না চেৎশিলহন্নবা মহাক্কা থবক তৌমিন্ননবা খৌরাংনা ঙাইজরি”।