Prime Minister's Office
Prime Minister shares a Garba Song penned by him
15 OCT 2023 11:19AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today, on the dawn of Navratri, shared a Garba which he wrote during the past week.
MeetBros and Divya Kumar have given voice and music to Garba.
The Prime Minister posted on X;
“As the auspicious Navratri dawns upon us, I am delighted to share a Garba penned by me during the past week. Let the festive rhythms embrace everyone!
I thank @MeetBros, Divya Kumar for giving voice and music to this Garba.
https://www.youtube.com/watch?v=0b9TSAvBVDw”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଲେଖିଥିବା ଏକ ଗରବା ଗୀତ ସେୟାର କଲେ
15 OCT 2023 11:19AM by PIB Bhubaneswar
ନବରାତ୍ରୀ ଆରମ୍ଭ ଅବସରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗତ ସପ୍ତାହରେ ଲେଖିଥିôା ଏକ ଗରବା ଗୀତ ଆଜି ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ।
ମିଟ୍ ବ୍ରୋସ୍ ଏବଂ ଦିବ୍ୟ କୁମାର ଏହି ଗରବା ଗୀତରେ ମ୍ୟୁଜିକ୍ ଏବଂ ସ୍ୱର ଦେଇଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ଶୁଭ ନବରାତ୍ରୀ ଅବସରରେ ଗତ ସପ୍ତାହରେ ମୁଁ ଲେଖିଥିବା ଏକ ଗରବା ଗୀତକୁ ସେୟାର କରି ଖୁସି ଅନୁଭବ କରୁଛି । ଉତ୍ସବର ଏହି ଗୀତ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ଝୁମାଉ ।
ଏହି ଗରବା ଗୀତରେ ସ୍ୱର ଏବଂ ମ୍ୟୁଜିକ ଦେଇଥିବାରୁ ଦିବ୍ୟ କୁମାର ଏବଂ ମିଟ୍ ବ୍ରୋସଙ୍କୁ ଧନ୍ୟବାଦ ।’