Prime Minister's Office
Prime Minister shares a Garba Song penned by him
15 OCT 2023 11:19AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today, on the dawn of Navratri, shared a Garba which he wrote during the past week.
MeetBros and Divya Kumar have given voice and music to Garba.
The Prime Minister posted on X;
“As the auspicious Navratri dawns upon us, I am delighted to share a Garba penned by me during the past week. Let the festive rhythms embrace everyone!
I thank @MeetBros, Divya Kumar for giving voice and music to this Garba.
https://www.youtube.com/watch?v=0b9TSAvBVDw”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
স্ব-ৰচিত এটি গৰ্বা গীত শ্বেয়াৰ কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
15 OCT 2023 11:19AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি নৱৰাত্ৰিৰ পুৱাৰ ভাগত এক গৰ্বা শ্বেয়াৰ কৰে, যিটো তেওঁ যোৱা সপ্তাহত ৰচনা কৰিছিল।
গীতটিৰ সংগীত আৰু কণ্ঠ মিট ব্ৰাদাৰ্ছ আৰু দিব্যা কুমাৰৰ।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত এইদৰে পোষ্ট কৰে;
"পৱিত্ৰ নৱৰাত্ৰিৰ শুভ ক্ষণত, যোৱা সপ্তাহত মই ৰচনা কৰা এটি গৰ্বা শ্বেয়াৰ কৰিবলৈ পাই মই আনন্দিত। উৎসৱৰ ৰঙেৰে সকলোকে আনন্দিত হ'বলৈ দিয়ক!
এই গৰ্বাত কণ্ঠ আৰু সংগীত দিয়াৰ বাবে মই @MeetBros দিব্যা কুমাৰক ধন্যবাদ জনাইছোঁ।
https://www.youtube.com/watch?v=0b9TSAvBVDw”