প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্না ইবা গর্বা ঈশৈ শেয়র তৌরক্লি
15 OCT 2023 11:19AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি, নবরাত্রীগী নোঙাল্লমদাইদা, হৌখিবা চয়োলদা মহাক্না ইখিবা গর্বা অমা থাগৎলকখ্রে‍।
মীতব্রোস অমদি দিব্য কুমারনা গর্বা অদুদা খোঞ্জাল অমদি ম্যুজিক।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখিবদা:
“নবরাত্রীগী য়াইফরবা পুংফম্না ঐখোয়গী ইরক্তা লাকপসিদা, মমাঙগী চয়োলদা ঐনা ইখিবা গর্বা ময়ামগী মফমদা থমজবদা নুংঙাইবা ফাওজৈ‍। কুমহৈগী তান্থা অসিনা মীপুম খুদিংমকপু কোনশিনবিবা ওইরসনু!
ঐনা @MeetBros, দিব্য কুমারবু গর্ভা অসিদা খোঞ্জেল অমদি ম্যুজিক হাপ্পিবগীদমক থাগৎচরি‍।
https://www.youtube.com/watch?v=0b9TSAvBVDw”

Prime Minister's Office
Prime Minister shares a Garba Song penned by him
15 OCT 2023 11:19AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today, on the dawn of Navratri, shared a Garba which he wrote during the past week.
MeetBros and Divya Kumar have given voice and music to Garba.
The Prime Minister posted on X;
“As the auspicious Navratri dawns upon us, I am delighted to share a Garba penned by me during the past week. Let the festive rhythms embrace everyone!
I thank @MeetBros, Divya Kumar for giving voice and music to this Garba.
https://www.youtube.com/watch?v=0b9TSAvBVDw”