Prime Minister's Office
PM congratulates pugilist Preeti Pawar for winning bronze in Women's 54 kg at Asian Games
03 OCT 2023 9:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated boxer Preeti Pawar for winning a bronze medal in the Women's 54 kg for India at the Asian Games.
He said he was proud of the 19-year-old's performance, which is a testament to her consistency, dedication, and never-say-die attitude.
The Prime Minister posted on X:
"A talented Pugilist whose hard work has earned a Bronze Medal in the Women's 54 kg for India at the Asian Games.
Proud of Preeti Pawar for her fantastic performance, a testament to her consistency, dedication, and never-say-die attitude."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏସୀୟ କ୍ରୀଡାରେ ମହିଳା ୫୪ କିଲୋଗ୍ରାମରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ଜିତିଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ବକ୍ସର ପ୍ରୀତି ପାୱାରଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି
03 OCT 2023 9:34PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ବକ୍ସର ପ୍ରୀତି ପାୱାରଙ୍କୁ ଏସୀୟ କ୍ରୀଡାରେ ଭାରତ ପାଇଁ ୫୪ କିଲୋଗ୍ରାମରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ସେ କହିଛନ୍ତି ଯେ ୧୯ ବର୍ଷ ବୟସ୍କ କ୍ରୀଡାବିତ୍‌ଙ୍କ ପ୍ରଦର୍ଶନ ପାଇଁ ସେ ଗର୍ବିତ, ଯାହା ତାଙ୍କର ସ୍ଥିରତା, ଉତ୍ସର୍ଗୀକୃତ ଚିନ୍ତାଧାରା ଏବଂ କଦାପି ନହାରିବା ମନୋଭାବର ପ୍ରମାଣ ଅଟେ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ X ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
ଜଣେ ଦକ୍ଷ କ୍ରୀଡାବିତ୍ ଯାହାଙ୍କର କଠିନ ପରିଶ୍ରମ ଏସୀୟ କ୍ରୀଡାରେ ଭାରତ ପାଇଁ ମହିଳା ୫୪ କିଲୋଗ୍ରାମରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ହାସଲ କରିଛି ।
ପ୍ରୀତି ପାୱାରଙ୍କ ଚମତ୍କାର ପ୍ରଦର୍ଶନ ପାଇଁ ଗର୍ବିତ, ଯାହା ତାଙ୍କର ସ୍ଥିରତା, ଉତ୍ସର୍ଗୀକୃତ ଚିନ୍ତାଧାରା ଏବଂ କଦାପି ନହାରିବା ମନୋଭାବର ପ୍ରମାଣ ଅଟେ ।