Prime Minister's Office
PM congratulates pugilist Preeti Pawar for winning bronze in Women's 54 kg at Asian Games
03 OCT 2023 9:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated boxer Preeti Pawar for winning a bronze medal in the Women's 54 kg for India at the Asian Games.
He said he was proud of the 19-year-old's performance, which is a testament to her consistency, dedication, and never-say-die attitude.
The Prime Minister posted on X:
"A talented Pugilist whose hard work has earned a Bronze Medal in the Women's 54 kg for India at the Asian Games.
Proud of Preeti Pawar for her fantastic performance, a testament to her consistency, dedication, and never-say-die attitude."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা প্যুজিলিস্ত প্রীতি পৱারবু এসিয়ন গেম্সতা নুপীগী কিলো ৫৪দা শেঞ্জেংগী তকমান লৌরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে
03 OCT 2023 9:34PM by PIB Imphal
ধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি বোক্সর প্রীতি পৱারবু ভারতকীদমক এসিয়ন গেম্সতা নুপীগী কিলো ৫৪দা শেঞ্জেংগী তকমান লৌরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
মহাক্না চহি ১৯ খক্তা ঙাইরিবী অসিগী পারফোর্মেন্সতা চাউথোকপা পোকই হায়খি, মসিনা মহাক্কী চাং নাইবা, কত্থোকপা অমসুং হনবা লৈতবা মতৌ অদু উৎলে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"হোৎনবা কনবনা এসিয়ন গেম্সতা নুপীগী কিলো ৫৪দা শেঞ্জেংগী তকমান লৌরকখিবী হৈথোই শিংথোইরবা প্যুজিলিস্ত অমা।
প্রীতি পৱারগী নীংথিরবা পারফোর্মেন্স অসিনা মহাক্কী চাং নাইবা, কত্থোকপা অমসুং হনবা লৈতবা মতৌ অদু উৎলে।"