Prime Minister's Office
PM cheers Kynan Chenai winning Bronze Medal in Men’s Trap Individual Shooting event
01 OCT 2023 8:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised Kynan Chenai on winning Bronze Medal in Men’s Trap Individual Shooting event at Asian Games.
The Prime Minister posted on X;
“Delighted at the success of @kynanchenai. He wins the Bronze Medal in Men’s Trap Individual Shooting event. He has shown outstanding skill and determination. Due to his success, many upcoming shooters will be motivated.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নুপাগী ত্রেপ ইন্দিবিজুএল সুতিং ইভেন্তদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা কিনান চেনাই থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
01 OCT 2023 8:24PM by PIB Imphal
হাংঝৌ এসিয়ান গেমসতা নুপাগী ত্রেপ ইন্দিবিজুএল সুতিং ইভেন্তদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কিনান চেনাই থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“@kynanchenai মাইপাকপদা হরাওবা ফোঙদোকচরি। মহাক্না নুপাগী ত্রেপ ইন্দিবিজুএল সুতিং ইভেন্তদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলে। মহাক্কী তোপ-তোপ্পা হৈথোই-শিংথোইবা অমসুং খাংবা কনবা উৎথোক্লে। মহাক্কী মাইপাকপনা মরম ওইদুনা, তুংগী সুত্তরশিং পুক্নিং থৌগৎলনি”।