প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পুৰুষৰ ট্ৰেপ ব্যক্তিগত শ্বুটিং ইভেণ্টত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কাইনান ছিনাইৰ; প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ উল্লাস প্ৰকাশ
01 OCT 2023 8:24PM by PIB Guwahati
এছিয়ান গেমছত পুৰুষৰ ট্ৰেপ ব্যক্তিগত শ্বুটিং ইভেণ্টত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কাইনান চিনাইক প্ৰশংসা কৰে। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে আজি ‘এক্স’ত পোষ্ট কৰি লিখিছে -
“@kynanchenai ৰ সফলতাত আনন্দিত। তেওঁ পুৰুষৰ ট্ৰেপ ব্যক্তিগত শ্বুটিং ইভেণ্টত ব্ৰঞ্জৰ পদক কঢ়িয়াই আনিছে। তেওঁ অসাধাৰণ দক্ষতা আৰু দৃঢ়তা প্ৰদৰ্শন কৰিছে। তেওঁৰ সফলতাই আগন্তুক বহু শ্বুটাৰক অনুপ্ৰাণিত কৰিব।”

Prime Minister's Office
PM cheers Kynan Chenai winning Bronze Medal in Men’s Trap Individual Shooting event
01 OCT 2023 8:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised Kynan Chenai on winning Bronze Medal in Men’s Trap Individual Shooting event at Asian Games.
The Prime Minister posted on X;
“Delighted at the success of @kynanchenai. He wins the Bronze Medal in Men’s Trap Individual Shooting event. He has shown outstanding skill and determination. Due to his success, many upcoming shooters will be motivated.”