Prime Minister's Office
Prime Minister remembers Lata Mangeshkar on her birth anniversary
28 SEP 2023 9:39AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Lata Mangeshkar on her birth anniversary.
In a X post, the Prime Minister said;
“Remembering Lata Didi on her birth anniversary. Her contribution to Indian music spans decades, creating an everlasting impact. Her soulful renditions evoked deep emotions and will forever hold a special place in our culture.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা লতা মঙ্গেসকরগী মপোক নুমিত্তা মহাক নিংশিংখ্রে
28 SEP 2023 9:39AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লতা মঙ্গেসকরগী মপোক নুমিত্তা মফমদা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ মহাক্কী মপোক নুমিত্তা লতা দিদি নিংশিংলি। ভারতকী ঈশৈগী লমদা মহাক্কী মতম চহি কয়া চৎখি অমসুং মুৎপা নাইদনা লৈহৌরগদবা মমি অমা তাখি। মহাক্কী নুংশিরবা শৈশকশিংনা থম্মোয়শিং মহি চেলহনখি অমসুং মতম চুপ্পা ঐখোয়গী নাৎতা অখন্নবা মফম অমা কন্দুনা লৈহৌরগনি।