Prime Minister's Office
PM hails inclusion of Sacred Ensembles of Hoysalas in UNESCO World Heritage List
18 SEP 2023 9:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has hailed the inclusion of Sacred Ensembles of the Hoysalas in the UNESCO World Heritage List.
Sharing a post on X by UNESCO, the Prime Minister said;
“More pride for India!
The magnificent Sacred Ensembles of the Hoysalas have been inscribed on the UNESCO World Heritage List. The timeless beauty and intricate details of the Hoysala temples are a testament to India's rich cultural heritage and the exceptional craftsmanship of our ancestors.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ুনেস্কো ৱার্ল্দ হেরিতেচ লিস্ততা হোয়সালাগী শেংলবা ইনশেম্বলশিং য়াওরকপদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
18 SEP 2023 9:19PM by PIB Imphal
য়ুনেস্কো ৱার্ল্দ হেরিতেচ লিস্ততা হোয়সালাগী শেংলবা ইনশেম্বলশিং য়াওরকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
য়ুনেস্কোগী এক্স পোস্ত অমা সিয়ার তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ভারতকীদমক হেন্না চাউথোকচবনি!
হোয়সালাগী চিংলেম্লবা শেংলবা ইনশেম্বলশিং য়ুনেস্কো ৱার্ল্দ হেরিতেচ লিস্ততা য়াওরে। মতম চুপ্পগী ফজদুনা লৈরবা অমসুং হোয়সালা লাইশঙশিংগী অকুপ্পশিং অসি ভারতকী ইনাকখুল্লবা নাৎকী ফজবা অমসুং ঐখোয়গী ইপা-ইপুশিংগী থোইদোক হেন্দোকপা খুৎ-শা হৈবগী খুদম অমনি”।