Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Greek Academicians
25 AUG 2023 10:31PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Professor Dimitrios Vassiliadis, Indologist and Sanskrit & Hindi professor at University of Athens, together with Dr. Apostolos Michailidis, Assistant Professor at Department of Social Theology, University of Athens, in Athens on 25 August 2023.
They briefed Prime Minister on their work on Indian religions, philosophy and culture.
The discussions focussed on the potential for deepening academic collaboration between Indian and Greek universities and ways to further strengthen India-Greece cultural relations.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গ্রিসকী ওজাশিংগা উনখ্রে
25 AUG 2023 10:31PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ওগস্ত ২৫, ২০২৩দা য়ুনিভর্সিতি ওফ এথেন্সতা ইন্দোলোজিস্ত অমসুং সংস্কৃত অমসুং হিন্দীগী প্রোফেসার দিমিত্রয়োস ভাসিলিয়াদি উনখ্রে অমসুং য়ুনিভর্সিতি ওফ এথেন্সকী সোসিএল থিওলোজি দিপার্তমেন্তগী এসিস্তেন্ত প্রোফেসার দোক্তর অপোস্তোলোস মিচাইলিদিস উনখ্রে।
ভারতকী লাইনিং, ৱাঙুলোন অমসুং নাৎকী মরমদা মখোয়গী থবকশিংগী মতাংদা মখোয়না প্রধান মন্ত্রীদা পাউদমখি।
ভারত অমসুং গ্রিক য়ুনিভর্সিতিশিংগী মরক্তা লাইরিক-লাইশুগী মতেং পীনবা হেনগৎহন্নবা অমসুং ভারত-গ্রিসকী নাৎকী মরীশিং মখা তানা ফগৎহন্নবগী লম্বীশিংগী মতাংদা খন্নখি।