প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
গ্ৰীচৰ শিক্ষাবিদৰ সৈতে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ সাক্ষাৎকাৰ
25 AUG 2023 10:31PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২৫ আগষ্ট, ২০২৩ত এথেন্সত ইউনিভাৰ্ছিটি অফ এথেন্সত হিন্দী তথা সংস্কৃতৰ অধ্যাপক আৰু ভাৰতবিদ অধ্যাপক ডিমিট্ৰিয়াছ ৱাচ্ছালিয়েডিছক সাক্ষাৎ কৰে। অধ্যাপক ডিমিট্ৰিয়াছ ৱাচ্ছালিয়েডিছৰ সৈতে ছচিয়েল থিয়লজীৰ সহায়ক অধ্যাপক ডঃ এপাষ্টোলছ মিকেলীডিছো আছিল।
দুয়োজন অধ্যাপকে ভাৰতীয় ধৰ্ম, দৰ্শন আৰু সংস্কৃতিৰ ওপৰত নিজে কৰা কামৰ বিষয়ে প্ৰধানমন্ত্ৰীক অৱগত কৰে।
এই চৰ্চা ভাৰত আৰু গ্ৰীচৰ বিশ্ববিদ্যালয়সমূহৰ মাজত শৈক্ষিক সহযোগ বঢ়োৱা তথা ভাৰত-গ্ৰীচ সাংস্কৃতিক সম্পৰ্ক অধিক শক্তিশালী কৰাৰ সম্ভাৱনাৰ অনুসন্ধানত কেন্দ্ৰীভূত।

Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Greek Academicians
25 AUG 2023 10:31PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Professor Dimitrios Vassiliadis, Indologist and Sanskrit & Hindi professor at University of Athens, together with Dr. Apostolos Michailidis, Assistant Professor at Department of Social Theology, University of Athens, in Athens on 25 August 2023.
They briefed Prime Minister on their work on Indian religions, philosophy and culture.
The discussions focussed on the potential for deepening academic collaboration between Indian and Greek universities and ways to further strengthen India-Greece cultural relations.