Prime Minister's Office
Prime Minister Narendra Modi speaks with Prime Minister of Nepal
The two leaders reviewed various aspects of the India-Nepal bilateral cooperation
They followed-up on discussions held during Prime Minister Prachand's recent visit to India
Nepal is a key partner in India’s ‘Neighbourhood First’ policy
05 AUG 2023 6:16PM by PIB Delhi
Prime Minister Narendra Modi had a telephone conversation with the Rt. Hon’ble Mr. Pushpa Kamal Dahal ‘Prachanda’, Prime Minister of Nepal today.
The two leaders reviewed various aspects of the India-Nepal bilateral cooperation and followed-up on discussions held during Prime Minister Prachand's recent visit to India from 31 May to 3 June 2023, so as to advance the bilateral partnership and to further strengthen the deep bonds of friendship between the two countries.
Nepal, a close and friendly neighbor, is a key partner in India’s ‘Neighbourhood First’ policy.
This telephone conversation continues the tradition of high level exchanges between the two countries.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা নেপালগী প্রধান মন্ত্রীগা ৱারী শান্নখ্রে
লুচিংবা অনিনা ইন্দিয়া-নেপাল বাইলেতরেল কোওপরেসনগী হীরম কয়ামরুম নৌনা য়েংশিনখ্রে
মখোয়না প্রধান মন্ত্রী প্রচন্দনা ভারত্তা হন্দক্তা লাকলম্বা অদুদা খন্নখিবা অদুগী মতুং ইন্না ৱা খন্নখি
নেপাল অসি ভারতকী ‘নাইবরহুদ ফর্স্ত’ পোলিসীগী মরুওইবা পার্তনর অমনি
05 AUG 2023 6:16PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি নেপালগী ইকাইখুম্নরবা প্রধান মন্ত্রী শ্রী পুস্পা কমল দহল ‘প্রচন্দ’গা লোয়ননা তেলিফোন্দা ৱারী শান্নখ্রে।
লুচিংবা অনিনা ইন্দিয়া-নেপাল বাইলেতরেল কোওপরেসনগী হীরম কয়ামরুম নৌনা য়েংশিনখ্রে অমসুং বাইলেতরেল পার্তনরশীপ অসি মাংলোমদা চংশিন্নবা অমসুং লৈবক অনিগী মরক্তা লৈরিবা অচেৎপা মরী অসি অমুক্কা হেন্না চেৎশিনহন্নবা মে 31 দগী জুন 3, 2023 ফাওবা ভারত্তা লাকলম্বা প্রধান মন্ত্রী প্রচন্দগা খন্নখিবা ৱাফমশিং অদু মখাতানা খন্নখি।
য়াম্না নক্নবা অমসুং মরুওই ওইরিবা নেপাল অসি ভারতকী ‘নাইবরহুদ ফর্স্ত’ পোলিসীগী মরুওইবা পার্তনর অমনি।
মসিগী তেলিফোন্দা ৱারী শান্নখিবা অসিনা লৈবক অনিগী মরক্তা অৱাংবা থাক্কী ৱারী শাবগী চৎনবী অদু মখা চত্থখি।