Prime Minister's Office
Chandrayaan-3 scripts a new chapter in India's space odyssey: PM
14 JUL 2023 3:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has hailed the relentless dedication of India’s scientists on the launch of Chandrayaan-3.
Sharing a tweet by Indian Space Research Organisations, the Prime Minister tweeted;
“Chandrayaan-3 scripts a new chapter in India's space odyssey. It soars high, elevating the dreams and ambitions of every Indian. This momentous achievement is a testament to our scientists' relentless dedication. I salute their spirit and ingenuity!”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
চন্দ্রয়ান-৩না ভারতকী স্পেস খোঙচৎকী অনৌবা তাঙ্কক অমা হৌরে: প্রধান মন্ত্রী
14 JUL 2023 3:22PM by PIB Imphal
চন্দ্রয়ান-৩ থাগৎনবা ভারতকী সাইন্তিস্তশিংনা চোকথবা লৈতনা হোৎনখিবা অদু প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
ইন্দিয়ান স্পেস রিছার্স ওর্গনাইজেসনগী ত্বিৎ অমা সিয়ার তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“চন্দ্রয়ান-৩না ভারতকী স্পেস খোঙচৎকী অনৌবা তাঙ্কক অমা হৌরে। মসি ৱাংনা পাইখি, ভারতমচা খুদিংমক্কী মঙলানশিং অমসুং অনিংবশিং ৱাংনা লৈহনখি। মসিগী অচৌবা মাইপাকপা অসি ঐখোয়গী সাইন্তিস্তশিংগী চোকথবা লৈতবা কৎথোকপগী খুদম অমনি। ঐনা মখোয়গী থৌনা অমসুং হৈথোই-শিংথোইবা ইকায়খুম্নবা উৎচরি”।