प्रधानमन्त्रीको कार्यालय
चन्द्रयान-3 ले भारतको अन्तरिक्ष यात्रामा एउटा नयाँ अध्याय लेखेको छ : प्रधानमन्त्री
14 JUL 2023 3:22PM by PIB Gangtok
प्रधानमन्त्री नरेन्द्र मोदीले चन्द्रयान-3 को प्रक्षेपणमाथि भारतका वैज्ञानिकहरूको अथक समर्पणको सराहना गरेका छन्। प्रधानमन्त्रीले भारतीय अन्तरिक्ष अनुसन्धान सङ्गठनको एउटा ट्वीट साझा गर्दै भनेका छन्, “चन्द्रयान-3 ले भारतको अन्तरिक्ष यात्रामा एउटा नयाँ अध्याय लेखेको छ। यसले हरेक भारतीयको सपना अनि महत्त्वकाङ्क्षालाई माथि उठाउँदै उच्च उडान भर्दछ। यो महत्त्वपूर्ण उपलब्धि हाम्रा वैज्ञानिकहरूको अथक समर्पणको प्रमाण हो। म उनीहरूका भावना अनि प्रतिभालाई अभिनन्दन गर्दछु!”

Prime Minister's Office
Chandrayaan-3 scripts a new chapter in India's space odyssey: PM
14 JUL 2023 3:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has hailed the relentless dedication of India’s scientists on the launch of Chandrayaan-3.
Sharing a tweet by Indian Space Research Organisations, the Prime Minister tweeted;
“Chandrayaan-3 scripts a new chapter in India's space odyssey. It soars high, elevating the dreams and ambitions of every Indian. This momentous achievement is a testament to our scientists' relentless dedication. I salute their spirit and ingenuity!”